Marcel Hulst

Ik woon met veel plezier in het kleine dorpje Veeningen, samen met Leonie en onze twee kinderen. Ik ben nogal honkvast. Ik heb mijn hele leven al gewoond in Veeningen. Wel verhuizen we zo nu en dan. Al drie keer tot nu toe, maar wel steeds in dezelfde straat.

Wij wonen in een prachtige gemeente. Het landschap is prachtig, de mensen zijn leuk en het niveau van onze voorzieningen is erg hoog. Ik ben daar heel gelukkig mee. Over tien jaar is De Wolden nog steeds een mooie plattelandsgemeente.

Een belangrijk punt dat ik wil aanhalen zijn de fietspaden die we de afgelopen jaren hebben aangelegd en ook in de toekomst zullen gaan aanleggen (fietsnota 2022-2026). Niet alleen zorgen we hiermee voor verkeersveiligheid maar ook recreatief zijn de paden van grote waarde. Het is nergens zo mooi fietsen als in Drenthe weet ik uit ervaring.

Ik zit al een aantal jaren in de Gemeenteraad van De Wolden. Ik voel me erg betrokken bij onze gemeente en draag graag een steentje bij in het ontwikkelen en gezond houden van onze mooie gemeente.

Bekijk ook mijn introductie video!