Hillegonda Jansen

Ik ben geboren in Ruinen en heb daarna samen met man en kinderen met veel plezier in Pesse en 'op' Anholt gewoond. Sinds 2006 wonen we in Koekangerveld waar ik samen met mijn man en oudste zoon ons melkveebedrijf run.

En nu sta ik op de verkiezingslijst voor de VVD op plek 3, dat is best spannend! Tot nu toe vind ik het heel interessant.

In het dorpshuis van Koekangerveld worden veel leuke en boeiende activiteiten georganiseerd. Helaas konden deze de afgelopen 2 jaar niet doorgaan. Hier hebben mijn man en ik een paar jaar geleden danslessen gevolgd. Dit was hartstikke leuk! We leerden niet alleen stijldansen maar ook veel nieuwe mensen kennen. Hopelijk kunnen we dit jaar weer dansen in ons dorpshuis!

Het beste punt uit ons verkiezingsprogramma vind ik dat ondernemers de ruimte moeten krijgen. De gemeente denkt mee, stelt geen overbodige regels, is ter zake kundig en spreekt de taal van de ondernemer. 

Ik sta op de lijst van de VVD omdat ik hoop zo invloed uit te kunnen oefenen op beslissingen voor de inwoners en ondernemers van de gemeente De Wolden. De Wolden een prachtige gemeente voor werk, wonen en vertier. Hier wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Daarbij zal ik mijn agrarische achtergrond niet vergeten.

Bekijk ook mijn introductie video!